null Siirry pääsisältöön

Yksityisyys

 

Tämä tietosuojakäytäntö säätelee tapaa, jolla Northwoods Humidors LLC kerää, käyttää, ylläpitää ja paljastaa https://www.northwoodshumidors.com-sivuston ("Sivusto") käyttäjiltä (kukin "Käyttäjä") kerättyjä tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee Sivustoa ja kaikkia Northwoods Humidors LLC:n tarjoamia tuotteita ja palveluita.

Henkilötiedot

Saatamme kerätä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja käyttäjiltä monin eri tavoin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kun käyttäjät vierailevat sivustollamme, rekisteröityvät sivustolle, tekevät tilauksen, täyttävät lomakkeen, vastaavat kyselyyn, tilaavat uutiskirjeen. ja muiden toimintojen, palvelujen, ominaisuuksien tai resurssien yhteydessä, jotka tarjoamme sivustollamme saataville. Käyttäjiltä voidaan tarvittaessa pyytää nimeä, sähköpostiosoitetta, postiosoitetta, puhelinnumeroa, luottokorttitietoja,

Käyttäjät voivat kuitenkin vierailla sivustollamme anonyymisti.

Keräämme käyttäjiltä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja vain, jos he vapaaehtoisesti toimittavat tällaiset tiedot meille. Käyttäjät voivat aina kieltäytyä antamasta henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, paitsi että ne voivat estää heitä osallistumasta tiettyihin Sivustoihin liittyviin toimiin.

 

Ei-henkilökohtaiset tunnistetiedot

Saatamme kerätä ei-henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja käyttäjistä aina, kun he ovat vuorovaikutuksessa Sivustomme kanssa. Ei-henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja voivat sisältää selaimen nimen, tietokoneen tyypin ja tekniset tiedot käyttäjien tavoista muodostaa yhteys Sivustollemme, kuten käyttöjärjestelmä ja käytetyt Internet-palveluntarjoajat sekä muita vastaavia tietoja.

 

Verkkoselaimen evästeet

Sivustomme voi käyttää "evästeitä" käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttäjän verkkoselain sijoittaa evästeitä hänen kiintolevylleen tallentamista varten ja joskus tietojen seuraamiseksi. Käyttäjä voi asettaa verkkoselaimensa kieltäytymään evästeistä tai ilmoittamaan sinulle, kun evästeitä lähetetään. Jos he tekevät niin, huomaa, että jotkin Sivuston osat eivät välttämättä toimi kunnolla.

 

Kuinka käytämme kerättyä tietoa

Northwoods Humidors LLC kerää ja käyttää Käyttäjien henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Asiakaspalvelun parantamiseksi
Tietosi auttavat meitä vastaamaan tehokkaammin asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi.

Käyttäjäkokemuksen mukauttamiseen
Saatamme käyttää koottuja tietoja ymmärtääksemme, kuinka käyttäjämme ryhmänä käyttävät Sivustollamme tarjottuja palveluita ja resursseja.

Sivustomme parantamiseksi
Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustomme tarjontaa sinulta saamamme tiedon ja palautteen perusteella.

Tapahtumien käsittelyyn
Voimme käyttää käyttäjien itsestään tilauksen yhteydessä antamia tietoja vain tarjotaksemme palvelua kyseiselle tilaukselle. Emme jaa näitä tietoja ulkopuolisille osapuolille paitsi siinä määrin kuin se on tarpeen palvelun tarjoamiseksi.

Sisällön, mainoskampanjan, kyselyn tai muun sivuston ominaisuuden hallintaan
Lähettääksemme käyttäjille tietoja, jotka he ovat suostuneet vastaanottamaan aiheista, joiden uskomme kiinnostavan heitä.

Säännöllisten sähköpostien lähettämiseen

Käyttäjän tilauksen käsittelyä varten antamaa sähköpostiosoitetta käytetään vain tilaukseen liittyvien tietojen ja päivitysten lähettämiseen. Sitä voidaan myös käyttää vastaamaan heidän tiedusteluihinsa ja/tai muihin pyyntöihin tai kysymyksiin. Jos käyttäjä päättää liittyä postituslistallemme, hän saa sähköpostiviestejä, jotka voivat sisältää yrityksen uutisia, päivityksiä, liittyviä tuote- tai palvelutietoja jne. Jos käyttäjä haluaa milloin tahansa peruuttaa tulevien sähköpostien tilauksen, sisällytämme siihen yksityiskohtaiset tiedot Tilauksen peruutusohjeet jokaisen sähköpostin alareunassa tai Käyttäjä voi ottaa meihin yhteyttä sivustomme kautta.

 

Kuinka suojaamme tietojasi

Otamme käyttöön asianmukaisia ​​tiedonkeruu-, tallennus- ja käsittelykäytäntöjä ja turvatoimenpiteitä suojataksemme henkilötietojesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, tapahtumatietosi ja Sivustollemme tallennettujen tietojen luvatonta pääsyä, muuttamista, paljastamista tai tuhoamista vastaan.


Arkaluonteinen ja yksityinen tiedonvaihto Sivuston ja sen Käyttäjien välillä tapahtuu SSL-suojatun viestintäkanavan kautta ja se on salattu ja suojattu digitaalisilla allekirjoituksilla.

Henkilötietojesi jakaminen

Emme myy, vaihda tai vuokraa Käyttäjien henkilötietoja muille. Voimme jakaa yleisiä koottuja demografisia tietoja, jotka eivät liity mihinkään vierailijoiden ja käyttäjien henkilökohtaisiin tunnistetietoihin liikekumppaneidemme, luotettujen tytäryhtiöidemme ja mainostajien kanssa yllä kuvattuja tarkoituksia varten. Saatamme käyttää kolmansien osapuolien palveluntarjoajia auttamaan meitä toimimaan liiketoiminnassamme ja Sivustossa tai hallinnoida toimintaamme puolestamme, kuten uutiskirjeiden tai kyselyiden lähettäminen. Voimme jakaa tietosi näiden kolmansien osapuolten kanssa näihin rajoitettuihin tarkoituksiin edellyttäen, että olet antanut meille luvan.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Käyttäjät voivat löytää sivustoltamme mainoksia tai muuta sisältöä, joka linkittää kumppaneidemme, toimittajiemme, mainostajamme, sponsorimme, lisenssinantajamme ja muiden kolmansien osapuolien sivustoille ja palveluihin. Emme hallitse näillä sivustoilla näkyvää sisältöä tai linkkejä, emmekä ole vastuussa Sivustollemme linkitettyjen tai sieltä lähtevien verkkosivustojen käyttämistä käytännöistä. Lisäksi nämä sivustot tai palvelut, mukaan lukien niiden sisältö ja linkit, voivat muuttua jatkuvasti. Näillä sivustoilla ja palveluilla voi olla omat tietosuojakäytäntönsä ja asiakaspalvelukäytäntönsä. Selailu ja vuorovaikutus millä tahansa muulla verkkosivustolla, mukaan lukien verkkosivustot, joilla on linkki Sivustoomme, ovat kyseisen verkkosivuston omien ehtojen ja käytäntöjen alaisia.

Noudatetaan lasten tietosuojalakia verkossa

Nuorten yksityisyyden suojaaminen on erityisen tärkeää. Tästä syystä emme koskaan kerää tai säilytä sivustollamme tietoja henkilöiltä, ​​joiden tiedämme olevan alle 13-vuotiaita, eikä verkkosivustomme mikään osa ole suunniteltu houkuttelemaan alle 13-vuotiaita.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Northwoods Humidors LLC:llä on harkintavalta päivittää tämä tietosuojakäytäntö milloin tahansa. Kun teemme niin, tarkista päivitetty päivämäärä tämän sivun alalaidassa. Kehotamme käyttäjiä tarkistamaan säännöllisesti tältä sivulta mahdolliset muutokset pysyäkseen ajan tasalla siitä, kuinka autamme suojaamaan keräämiämme henkilötietoja. Ymmärrät ja hyväksyt, että on sinun vastuullasi tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti ja saada tieto muutoksista.

Hyväksyksesi nämä ehdot

Käyttämällä tätä sivustoa vahvistat hyväksyväsi tämän käytännön ja palveluehdot. Jos et hyväksy tätä käytäntöä, älä käytä Sivustoamme. Jos jatkat Sivuston käyttöä tähän käytäntöön tehtyjen muutosten lähettämisen jälkeen, katsotaan, että hyväksyt kyseiset muutokset.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, tämän sivuston käytännöistä tai toimistasi tämän sivuston kanssa, ota meihin yhteyttä osoitteessa:

https://www.northwoodshumidors.com/contact-us/

-tai postitse-

Northwoods Humidors LLC
Kotitoimisto
5814 N. Christiana Ave.
Chicago, IL 60659